Restaurant
Voorgerechten
6 Oesters “Fine de Claires”
€19,00
Sint-jacobs vruchten
€21,00
met crème van erwtjes , chips van seranoham en gepofte kerstomaat
Halve kreeft “belle-vue” 650gr (2p.)
€35,00
Traag gegaard gelakt buikspek “Duroc d’olives“
€20.00
Carpaccio van blauw wit
€22.00
met balsamico , parmezaan en rucola
Risotto met mengeling van champignons
€20.00
gebrande walnoten , peterselieolie en Parmezaan
Hoofdgerechten
Penne met een fijne ratatouille
€23,00
feta , pijnboompitten en basilicum
Kreeft met lookboter en broccoli 650gr
€69,00
Gebakken Lotte filet
€30,00
met zongedroogde tomaten , basilicum , groene asperges en gebakken chorizo
Filet pur met pompoen
€36,00
pastinaak , paarse wortel , krielaardappeltjes en champignon – of pepersaus
Kreeft met zongedroogde tomaat 650gr
€69,00
en basilicum
Gegratineerde kreeft “ Thermidor”
€69,00
met gruyère kaas en krieltjes.
Kreeft “belle-vue” 650gr
€64,00
Salades
MarktMenu
€75,00
Halve kreeft “ belle vue “ —– Fris extraatje —– Halve kreeft met zongedroogde tomaten en basilicum Of Halve kreeft met lookboter , kerstomaat en broccoli —– Dame blanche Of Chocoladetaart
Dessert
café glacé
€9,50
Moeilleux au chocolat
€11,00
Coupe “Chanel”
€9,50
Coupe “Josephine”
€9,50
Vanille-ijs met huisgemaakte advocaat
€9,50
Elza’s favoriet
€11,00